Pondělí - Pátek9 - 17 hod.
KancelářeNárodní 58/32, Nové Město, 110 00 Praha 1
Navštivte nás na sociálních sítích

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů

SEČTENO s.r.o., se sídlem Národní 58/32, 110 00 Praha 1, IČ: 015 24 241, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 207290 (dále jen „SEČTENO“), provozovatel webových stránek www.secteno.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje návštěvníků webových stránek jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými zákonnými ustanovení v oblasti ochrany osobních údajů.

 

Bezpečí Vašich osobních údajů je pro nás prioritou. Osobním údajům a jejich ochraně věnujeme proto náležitou pozornost. V těchto Zásadách zpracování osobních údajů (dále jen Zásady) bychom Vás chtěli informovat o tom, jaké osobní údaje o Vás shromažďujeme a jakým způsobem je dále používáme.

  1. OSOBNÍ ÚDAJE A JEJICH ZPRACOVÁNÍ

1.1         Osobní údaje a účel zpracování osobních údajů

(a)      Osobní údaje jsou veškeré informace o identifikované a identifikovatelné osobě. Identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména s odkazem na určitý identifikátor (například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor) nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

Na webových stránkách SEČTENO můžete využít v rámci své činnosti některé formuláře, pomocí nichž nám zašlete své údaje. Nejedná-li se o osobní údaje, budou údaje ve formulářových polích uloženy a statisticky vyhodnoceny. V případě, že se jedná o osobní údaje, budou tyto údaje pro statistické účely vyhodnocovány, jen pokud dojde k úspěšnému odeslání údajů z formuláře. Zároveň budou pro statistické účely vyhodnocovány operace, které byly v souvislosti s vyplňováním formuláře zrušeny.

1.2        Newsletter do e-mailu (obchodní sdělení)

(a)      Na našich webových stránkách se můžete dobrovolně přihlásit k odběru newsletteru prostřednictvím formuláře. V takovém případě Vám budeme newslettery zasílat na základě Vašeho souhlasu.

(b)     Jestliže si v budoucnu nebudete přát další newslettery, můžete se kdykoli z odběru bezplatně odhlásit. Pro odhlášení z odběru newsletteru můžete kontaktovat přímo naší zákaznickou linku. Zrušení odběru můžete rovněž provést prostřednictvím linku pro odhlášení, který naleznete v každém newsletteru.

(c)      V případě, že se z odebírání newsletteru odhlásíte, nebudeme nadále Vaše elektronické kontakty pro tyto účely využívat.

 

 

  1. ZABEZPEČENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ A DOBA UCHOVÁVÁNÍ

2.1         Zabezpečení osobních údajů

(a)      Vaše osobní údaje se k nám přenášejí v zakódované podobě. Používáme kódovací systém SSL (secure socket layer). Zabezpečujeme naše webové stránky a ostatní systémy pomocí technických a organizačních opatření proti ztrátě a zničení Vašich údajů, proti přístupu neoprávněných osob k vašim údajům, jejich pozměňování či rozšiřování.

2.2         Doba uchovávání

(a)      Osobní údaje zpracováváme a uchováváme po dobu, na kterou jste nám ke zpracování udělili souhlas. V ostatních případech vyplývá doba zpracování z účelu zpracování anebo je dána právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů.

2.3         Práva subjektů údajů

 

V souladu s platnými předpisy máte různá práva, která můžete kdykoli uplatnit. Máte právo na přístup, právo na opravuprávo na výmaz údajů, které se Vás týkají, a také právo požadovat přenositelnost údajů, které jste nám poskytli. Máte právo z oprávněných důvodů vznést námitku proti zpracování Vašich údajů nebo požadovat omezení takového zpracování.

  • Svá práva můžete využít následovně:
  • právo přístupu ke svým osobním údajům – můžete po nás požadovat bezplatnou informaci o zpracovávání svých osobních údajů;
  • právo na opravu a/nebo doplnění nepřesností osobní údaje, které se Vás týkají;
  • právo na výmaz Vašich osobních údajů – zejména tehdy nejsou-li Vaše osobní údaje již potřebné pro účely, pro které byly shromážděny;
  • právo na přenositelnost údajů – tzn. získat osobní údaje, které se Vás týkají a jež jste nám poskytli, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a právo předat tyto údaje jinému správci.
  • požadavek omezení zpracování Vašich osobních údajů – zejména tehdy popíráte-li přesnost osobních údajů nebo zpracování je protiprávní a odmítnete výmaz osobních údajů a žádáte místo toho omezení jejich použití nebo Vaše osobní údaje již nepotřebujeme pro účely zpracování, ale Vy je požadujete pro určení, výkon nebo obhajobu Vašich právních nároků

 

Máte také právo kdykoli a bez udání důvodu vznést námitku proti zpracování Vašich údajů pro reklamní účely. Dále máte právo vznést vůči nám jako správci Vašich osobních údajů námitku proti zpracování osobních údajů. Tuto námitku můžete učinit buď písemně na adresu uvedenou na konci těchto Zásad, případně elektronicky na mail: ……….. Máte rovněž právo podat stížnost proti zpracování svých osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, PSČ 170 00, Praha 7, www.uoou.cz.

2.4         Kontaktujte nás

     V případě jakýchkoli dotazů, komentářů a žádostí ohledně těchto Zásad nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailové pošty do schránky ……….